HelaPaint Oy

Maalaamotoiminnan juuret ulottuvat vuoteen 1989, Ylihärmään. Olemme toimineet vientiyritysten kokonaistoimittajana kasvaen asiakkaitten mukana. Pintakäsittely on ollut aina osa kokonaisuutta.

Nyt uuden yhtiöitetyn HelaPaint Oy.n ja uusien toimitilojemme myötä on avautunut mahdollisuus laajentaa pintäkäsittelytoimintaa asiakkaiden kysynnän johdosta. Uusi automatisoitu sekä manuaali jauhemaalaamomme palvelee mielellään myös uusia asiakkaita kasvaneen kapasiteetin vuoksi. Maalauksen lisäksi olemme valmiita hoitamaan koko tuotantoprosessin pintakäsittelystä logistiikkaan. Myös mahdolliset pienimuotoiset kokoonpanot tarvittaessa! Tyypillisiä asiakkaitamme ovat esimerkiksi kone- ja laiteteollisuuden toimijat. Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen!

Olemme ehdottoman luotettava kumppani ja haluamme olla maalaustekniikan halutuin kokonaistoimittaja.

Toimiala ja palvelut

Koneluettelo

Automatisoitu jauhemaalauslinjamme on kustannustehokas isoille sarjoille. Ympäristöystävällinen ja nopea nanoteknologiaan perustuva esikäsittely Gardobond® X 4739 sopii kaikille metallimateriaaleille. Uunin koko on 400 x 2 000 x 4 000 mm (l x k x p).

Manuaali panostuslinjamme mahdollistaa isojen tuotteiden pintakäsittelyn. Maalattavat kappaleet siirrämme 2 000 kg kantavalla riippukuljetinradalla.Esikäsittelyssä käytämme rautafosfaatti rasvanpoistopesua.Uunin koko on 2 000 x 3 300 x 6 100 m (l x k x p).

Kuvat

Yhteystiedot

HelaPaint Oy
Teollisuustie 5
62100
Lapua

Puhelin

050 446 0030

Sähköposti

juha.lemponen@helapaint.fi

Yhteyshenkilö

Juha Lemponen

Verkkosivusto

Sosiaalinen media

Scroll to Top

Yhteydenottolomake

Tarjouspyyntölomake