Palvelut yrityksille

Yrityspalvelut yrityksille

Kehittyvien yritysten toiminnan tulisi pysyä ajan muutosten mukana ja kehittyä, tässä pulmassa Yrityskehän yrityspalvelut tulevat apuun. Yrittäjän tai yrityksen henkilöstön digikyvykkyys- ja taidot ovat avainasemassa tässä. Tältä sivustolta ja alisivustoilta löydät konkreettisia vinkkejä ja ohjeita esimerkiksi verkkokaupan perustamiseen tai sähköisen markkinoinnin aloittamiseen. Me Yrityskehän asiantuntijat autamme yrityksen kehityksessä, kuten sähköisen markkinoinnin ja liiketoiminnan konsultoinnissa. Kaikki palvelumme ovat maksuttomia.

Maailmanlaajuinen digiloikka, joka maailmalla on tapahtunut vuoden 2020 alussa, tulee ottaa huomioon yrityksen jokaisessa toiminnossa. Jotta yritys pääsee kiinni sähköiseen maailmaan ja kykenee lisäämään myyntiään eri alustojen kautta, on tärkeää ottaa huomioon muutamia eri asioita.

  • Yrityksen kyvykkyys ottaa digiloikka pohjautuu yrittäjän tai henkilöstön osaamiseen. Kaikkea ei kannata ulkoistaa esimerkiksi mainostoimistoille.
  • Yrittäjän tulisi kehittää omaa osaamistaan sekä kouluttaa henkilökuntaa vastaamaan nykypäivän tarpeita.
  • Omia mahdollisuuksia kannattaa arvioida ja tehdä päätöksiä mitä tehdään, milloin ja miten.
  • Ajanhermolla pysyminen on ehdottoman tärkeää ja kannattaa pitää huoli siitä, että omat verkkosivut, FB-sivut ja muut sisältävät ajantasaista tietoa.
  • Yrityksellä pitää myös olla kasvutavoitteita ja tarpeita, jotta tarvittava motivaatio, aika ja resurssit löytyvät toiminnan uudistamiseen.
  • Uusiakin mahdollisuuksia, verkostoja ja innovaatioita kannattaa hyödyntää.
  • Lue miten investointi- ja kehittämishankkeet voivat auttaa yritystäsi kasvuun!
Lue vinkkejä miten pääset sähköisessä markkinoinnissa alkuun. Voit myös lukea neuvoja verkkokaupan perustamiseen sekä sähköisen liiketoiminnan tehostamiseen.

Sähköinen markkinointi ja sen aloitus

Sähköisen liiketoiminnan eri muodot

Verkkokaupan perustaminen ja ylläpito

Strongly connected Lapua Kauhava