Tehotec Oy

Tehotec Oy tarjoaa teollisen internetin palveluja. Yrityksen tuotannon kehitys ja uusien innovatiivisten ratkaisuiden kehittäminen perustuu vankkaan kokemukseen useilta eri toimialoilta. Tehokas tuotanto takaa kilpailukykyiset tuotteet ja palvelut kannattavuutta unohtamatta. Asiakkaamme ovat tuotannollista toimintaa harjoittavat kotimaiset ja kansainvälisesti toimivat vientiyritykset.

Työkaluna tuotannon kehittämiseen tarjoamme HitScan-pilvipalvelun, joka tuo tehokkaan, turvallisen ja joustavan ratkaisun teollisuuden koneiden käyttöaikaseurantaan. Tarkka reaaliaikainen ymmärrys tuotantoprosessin tehokkuudesta ja pullonkauloista mahdollistaa korjaavien toimenpiteiden optimaalisen kohdentamisen sekä seurannan. HitScan-palvelu vaikuttaa nopeasti yrityksen operatiiviseen tehokkuuteen ja kannattavuuteen nostamalla tuotantoprosessin läpivirtausta.

Palvelun kulmakivinä ovat helppous, nopeus ja turvallisuus. Tuomme yritysten käyttöön visuaalisen datan nykyisestä käyttöasteesta, joka mahdollistaa tarvittavien askelten ottamisen tuotannon tehostamiseksi. Innovatiiviset ratkaisut ja jatkuva kehitys ovat olennaisia toimintamme osia.

Toimiala ja palvelut

Kuvat

Yhteystiedot

Tehotec Oy
Teollisuustie 5
62100
Lapua

Puhelin

050 463 3341

Sähköposti

mika.latvala@tehotec.fi

Yhteyshenkilö

Mika Latvala

Verkkosivusto

Sosiaalinen media

Scroll to Top

Yhteydenottolomake

Tarjouspyyntölomake