Stroitel Oy

Stroitel Oy on pitkät perinteet omaava perheyritys. Valmistamme mittatilaustyönä kotimaisia laadukkaita alumiinijulkisivurakenteita. Meidät tunnetaan joustavana ja luotettavana kauppakumppanina niin pienissä kuin suurissakin projekteissa ympäri Suomea. Vuosikymmenten kokemuksen ja pitkien asiakassuhteiden taustalla on molemminpuolinen luottamus ja arvostus siihen, että tehdään se mitä on sovittu ajallaan ja omaa osaamisaluetta hyödyntäen parhaalla mahdollisella tavalla.

Tuoteperheeseemme kuuluvat pääasiassa alumiiniovet, -ikkunat, -kaiteet ja erikoisrakenteet. Suosimme suomalaista ja käytämme kotimaisen mm. Purso Oy:n alumiinijärjestelmiä. Myös lasitoimituksissa käytämme kotimaisia toimittajia. Kaikki rakenteet valmistetaan asiakkaan aukkojen mukaisesti mittatilaustyönä tehtaallamme Kauhavalla.

Meillä on vahva usko suomalaiseen työhön ja laitekantaamme. Olemme panostaneet viime vuosina paljon toimitiloihimme ja tuotantoprosessin vaiheiden kehitykseen ja tehostamiseen. Tämä yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa luo vahvan pohjan tulevaisuuden alumiinirakentamiselle Kauhavalla.

Toimiala ja palvelut

Sertifioinnit

SMRY-sertifikaatti

Koneluettelo

Alumiinijulkisivurakentamiseen konelinja
Taivutuskalusto kaareville rakenteille
Alumiini Mig-hitsaukset
5-akselinen CNC-ohjattu työstökeskus
2 kpl CNC-ohjattuja automaattisahoja

Yhteystiedot

Stroitel Oy
Pyysalontie 278
62240
Huhmarkoski

Puhelin

06 435 2800

Sähköposti

reijo.laakso@stroitel.fi

Yhteyshenkilö

Reijo Laakso

Verkkosivusto

Sosiaalinen media

Scroll to Top

Yhteydenottolomake

Tarjouspyyntölomake