Salmeskari Oy

Salmeskari Oy on vuonna 1961 perustettu perheyhtiö Ylihärmässä. Yhtiö aloitti toimintansa maatalouskoneiden valmistajana. Vuonna 1986 yritys vaihtoi kokonaan metallin alihankintakoneistukseen ja nykyään kuuden hengen yritystä johtavat Esa ja Anu Salmeskari. Yritys pyörii kahdessa vuorossa ja on toiminut nykyisissä toimitiloissa viimeiset 17 vuotta.

Nykyään yrityksen tuotteet ovat pääosin sorvauskeskuksilla valmistettuja pyörähdyskappaleita kokoluokassa 3 – 300 mm. Valmistettaville kappaleille tehdään usein karkaisunjälkeistä koneistusta, josta meillä on kymmenien vuosien kokemus. Lämpö- ja pintakäsittelyt hankitaan lähialueen yhteistyökumppaneilta. Yhtenä osaamisalueena voidaan mainita myös valmistusprosessin aikainen kierteen valssaus.

Materiaaleina ovat seos-, ruostumattomat teräkset, alumiini, messinki ja kupari. Materiaalit tulevat meille osittain päämiesten toimittamina tai osaksi itse hankkien. Asiakaskuntamme koostuu viidestä suuremmasta toimialasta: voimansiirto-, ampumatarvike-, sähkö-, it- ja hydrauliikka- teollisuus sekä muutamasta pienemmästä asiakkaasta lähialueella.

Toimiala ja palvelut

Yhteystiedot

Salmeskari Oy
Kaunismäentie 1
62375
Ylihärmä

Puhelin

06 – 484 6091 tai 040 0266 511

Sähköposti

esa.salmeskari@salmeskari.fi

Verkkosivusto

Sosiaalinen media

Scroll to Top

Yhteydenottolomake

Tarjouspyyntölomake