Reikälevy Oy

Valmistamme reikälevyjä ja niiden mittatilaussovellutuksia useiden teollisuusalojen tarpeisiin. Omalla SAMI -tuotemerkillämme valmistamme viljankäsittelyn laitteita maatalouteen sekä täysin automaattisia klapikoneita polttopuuammattilaisten käyttöön. Toimimme myös sopimusvalmistajana kansainvälisesti tunnetuille suomalaisille yrityksille sekä toimimme alihankkijana useille eri teollisuuden aloille aina yksittäisistä levyosista suuriin kokonaistoimituksiin.

Teollisuuden tarpeet ja vaatimukset ovat kasvaneet huimasti ja kasvavat edelleen. Reikälevy Oy on sopeutunut tähän vauhtiin ja teemme jatkuvaa kehitystyötä asiakkaan parhaaksi. Laatu ja täsmälliset toimitukset ovat meille itsestäänselvyyksiä.

Asiakassuhteemme perustuvat pitkäaikaiseen yhteistyöhön ja kumppanuuteen, jossa tuotteiden hinnoittelut ja kustannusrakenteet ovat täysin avoimia asiakkaalle. Olemmekin usein mukana asiakkaidemme tuotteiden suunnitteluvaiheessa, jolloin voimme yhdessä tehokkaasti vaikuttaa tuotteen valmistettavuuteen sekä kustannusrakenteeseen ja näin saavuttaa merkittäviä säästöjä.

Huippuunsa kehitetty toiminnanohjaus yhdessä ammattitaitoisen henkilöstön sekä tehokkaan toimittajaverkoston kanssa muodostavat toimintamme perustan, jonka ansiosta pystymme vastaamaan yhä suurempiin haasteisiin.

Toimiala ja palvelut

Yhteystiedot

Reikälevy Oy
Yrittäjäntie 22
62375
Ylihärmä

Puhelin

040 5929 538

Sähköposti

tommi.makela@reikalevy.fi

Yhteyshenkilö

Tommi Mäkelä

Verkkosivusto

Sosiaalinen media

Scroll to Top

Yhteydenottolomake

Tarjouspyyntölomake