PP-Hydraulics Oy

PP-Hydraulics Oy toimii hydraulisten koneiden ja laitteiden asennus-, korjaus- ja suunnittelutöiden toimialalla, joiden saralta tarjoamme palveluita. Maailmanlaajuiseen ParkerStore-verkostoon kuuluva tarvikemyyntimme koostuu hydrauliikkaletkuista ja -liittimistä, putkistotarvikkeista, erilaisista venttiileistä, pumpuista ja moottoreista sekä suodattimista ja voiteluaineista. Asiakkainamme ovat suomalaiset koneenrakentajat, teollisuus ja urakoitsijat.

Suunnittelemme kokonaisia hydrauliikkajärjestelmiä dokumentointeineen. Lisäksi suoritamme huoltoja, korjauksia sekä järjestelmien muutoksia ja modifiointeja, joko yrityksemme  korjaamotiloissa tai asiakkaan luona. Meillä on myös laaja-alaista kokemusta mekaanisen ja kemiallisen puunjalostusteollisuuden putkistoasennuksista, öljynjalostamoilta, vesi- ja tuulivoimalaitoksilta, elintarviketeollisuudesta sekä metalli- ja konepajateollisuudesta.

Asiakaslähtöisyys on toimintamme keskiössä. Pyrimme pitämään reagointikykymme korkealla varastoimalla asiakkaiden jatkuvassa käytössä olevia tuotteita ja pitämällä muiden tuotteiden toimitusajat kilpailukykyisinä. Käytämme johtavien valmistajien ensiluokkaisia tuotteita korkean laadun takaamiseksi.

Toimiala ja palvelut

Yhteystiedot

PP-Hydraulics Oy
Honkimetsäntie 24
62100
Lapua

Puhelin

010 666 6020

Sähköposti

myynti@pphydraulics.fi

Verkkosivusto

Sosiaalinen media

Scroll to Top

Yhteydenottolomake

Tarjouspyyntölomake