Pellon Group Oy

Pellon sopimusvalmistus

Härmänmaalla on totuttu siihen, että se pidetään, mitä luvataan. Pellon sopimusvalmistuksessa tai alihankinnassa voit luottaa siihen että tuotteesi kehittyy valmistettavuuden osalta jatkossakin. Lisäksi oma myyntiverkosto ja huolto tukevat syvemmän yhteistyön muodostumista.

Tuotanto

Pellon tuotanto sisältää kaikki konepajavalmistuksessa tarvittavat prosessit komponenttien valmistuksesta kokonaistuotetoimituksiin. Oma osavalmistus, koneistus, robotisoitu hitsaamo, pintakäsittely ja kokoonpano mahdollistavat tuotteesi valmistumisen saman katon alla ilman ylimääräisiä kate- ja logistiikkakuluja. Olemme tehokas ja kilpailukykyinen yrityskumppani.

Tuotekehitys

Pellon tuotekehityksen 3D- ja ohjelmistosuunnittelu jalostaa tuotteesi valmistusprosessia entistäkin kustannustehokkaammaksi. Pellon oma protovalmistus toteuttaa myös uusien tuotteiden suunnittelun, nollasarjat ja protokappaleet.

Asennus- ja huoltopalvelut

Kymmenet Pellon sopimushuoltajat takaavat luotettavat kokonaistoimitukset ja huoltopalvelut. Koko maan kattavalla sopimushuoltajien verkostolla on päivystys vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

Toimiala ja palvelut

Sertifioinnit

Kuvat

Yhteystiedot

Pellon Group Oy
Yrittäjäntie 10
62375
Ylihärmä

Puhelin

06 4837 555

Sähköposti

pellon@pellon.fi

Verkkosivusto

Sosiaalinen media

Scroll to Top

Yhteydenottolomake

Tarjouspyyntölomake