Oy Nord Mills Ltd

Oy Nord Mills Ltd on konepaja, joka valmistaa etupäässä viljankäsittelylaitteita – myllyjä, spiraalikuljettimia, viljalietsoja sekä niihin liittyviä oheistuotteita sekä automatisointeja. Monet tuotteistamme soveltuvat räätälöitynä myös teollisuuden tarpeisiin. Kotimaisen energian hyödyntämiseen valmistamme pellettipolttimia, hallilämmittimiä sekä näihin liittyviä tarvikkeita, kuten puskurisiiloja sekä siirtoruuveja. Maahantuontimme kattaa esimerkiksi piensiemenille tarkoitetut APV kylvölaitteet.

Kotimaan markkinoiden lisäksi tuotteitamme viedään myös muualle Eurooppaan, kuten Ruotsiin, Norjaan, Viroon ja Bulgariaan. Myös vientimarkkinoille räätälöimme tuotteita tarpeen mukaan.

Innovatiivisuus, tarkka perehtyminen valmistusmenetelmiin, tiivis asiakasyhteistyö sekä läheinen kosketus alkutuotantoon on luonut meille mahdollisuuden tehdä tuotteita, jotka palvelevat loppukäyttäjäänsä mahdollisimman hyvin. Suunnittelu, hitsaus, sorvaus, särmäys ja pulverimaalaus onnistuvat kaikki saman katon alla ja verkostoituminen vain vahvistaa kilpailukykyämme.

Toimiala ja palvelut

Kuvat

Yhteystiedot

Oy Nord Mills Ltd
Pirttisentie 224
52435
Pirttinen

Puhelin

06 488 7029

Sähköposti

info@nordmills.fi

Verkkosivusto

Sosiaalinen media

Scroll to Top

Yhteydenottolomake

Tarjouspyyntölomake