Maint Way Oy

Maint Way Oy on konepajateollisuuden huoltopalveluihin erikoistunut yhtiö, joka keskittyy CNC-metallintyöstökoneiden ongelmatilanteiden ratkaisuihin ja ennakointiin. Yritys huoltaa myös epäkeskosärmäys- ym. puristimet, laser-, poltto- ja plasmaleikkauskoneet, sahat, Fanuc-robotit, hitsauskoneet sekä kaikkiin näihin liittyvät oheislaitteet. Tyypillisin asiakaskuntamme koostuu alihankintakonepajoista ja muista omaa valmistusta harjoittavista yrityksistä niin Pohjanmaalta kuin kauempaakin.

Yrityksemme kehittämä MW-Maint kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmä vastaa kaikkien huoltamiemme laitteiden toiminnan monitoroinnista. Palveluillamme tuomme varmuutta ja jatkuvuutta asiakkaidemme tuotantoon samalla nostamalla koneiden käyttöastetta.

Tarkka resurssien hallinta takaa nopean reagointikyvyn asiakkaiden laitteiden kiireellisten virhetilanteiden sattuessa. Toimintamme perusta onkin vahva asiakaslähtöisyys ja laaja-alainen vankka kokemus. Tarjoamme luotettavaa ja palvelukeskeistä osaamista asiakkaillemme.

Toimiala ja palvelut

Yhteystiedot

Maint Way Oy
Kotakuja 8
62100
Lapua

Puhelin

010 322 5450

Sähköposti

info@maintway.fi

Verkkosivusto

Sosiaalinen media

Scroll to Top

Yhteydenottolomake

Tarjouspyyntölomake