Lapua-ketjut Oy

Lapua-ketjut Oy valmistaa kuljetinketjuja teollisuuden kuljettimiin ja materiaalinkäsittelyjärjestelmiin. Jo yli 70 vuoden monialaisen kokemuksen siivittämänä valmistetut ketjut ylittävät standardien asettamat vaatimukset moninkertaisesti. Yrityksemme suurimmat asiakasryhmät ovat metsä- ja lämpövoimateollisuuden laitokset ja laiterakentajat.

Tarjoamamme ketjutuotteet valmistetaan alusta loppuun asti kotimaisesti, joka mahdollistaa pitkällekin räätälöityjen tuotteiden lyhyet valmistusajat. Ammattitaitoinen osaaminen ja ensiluokkaiset valmistusmenetelmät takaavat laadukkaat ja kestävät tuotteet. Kestävyys saavutetaan pitkälle kehitetyllä yhdistelmällä oikeita raaka-aineita ja niiden lämpökäsittelyä. Ylivoimainen kulutuskestävyys tekee tuotteistamme pitkällä aikavälillä kannattavia vähentämällä ketjurikkoja ja mahdollistamalla asiakkaan tuotannon sujuvuuden.

Tarjoamme erittäin ammattitaitoisen asiakaspalvelun ketjun valintaan, mitoitukseen ja kartoitukseen asiakkaan kunnossapidon ja hankintojen tueksi. Teemme myös vaurioanalyysejä rikkoutuneille ketjuille. Helppo asiointi ja asiakkaan tarpeen ymmärtäminen luovat hyvän alustan asiakkaalle sopivien ketjuratkaisuiden laadintaan.

Toimiala ja palvelut

Sertifioinnit

Tiedostot

Yhteystiedot

Lapua-ketjut Oy
Patruunatehtaantie 13
62101
Lapua

Puhelin

06 435 1200

Sähköposti

posti@lapua-ketjut.fi

Verkkosivusto

Sosiaalinen media

Scroll to Top

Yhteydenottolomake

Tarjouspyyntölomake