Jusmara Oy

Jusmara Oy toimii konepajateollisuudessa. Toimitamme monipuolisesti erilaisia osia ja osakokonaisuuksia, jotka valmistamme asiakkaan piirustusten ja toiveiden mukaan. Asiakkaitamme ovat sekä suuret kansainvälisillä markkinoilla toimivat metalliteollisuuden yritykset että pienemmät lähialueen toimijat.

Yrityksemme juuret ulottuvat 1960-luvulle, jolloin tuotanto piti sisällään erilaisia omia maataloustuotteita. Vuosien aikana omat tuotteet on jääneet taka-alalle ja toiminta painottunut alihankintaan. Olemme metallinalan taitajia kolmannessa sukupolvessa. Alihankintapalveluihin kuuluu koneistusta, laserleikkausta, särmäystä, sorvausta, porausta, sahausta, putkentaivutusta, kokoonpanoa, hiekkapuhallusta, maalausta ja suunnittelua.

Joustavuus on läsnä kaikessa toiminnassamme. Se näkyy palveluissamme nopeana reagointikykynä ja tuotannossamme sarjakokojen vaihteluina aina muutamista kappaleista tuhansiin. Lisäksi laatu ja toimitusvarmuus ovat meille tärkeitä tekijöitä. Niiden toteutuminen varmistetaan monipuolisten, saman katon alla tapahtuvien, tuotantotekniikoiden ja ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Omaa tuotantoamme täydentävät myös useat alihankkijat.

Toimiala ja palvelut

Yhteystiedot

Jusmara Oy
Raamatuntie 461
62130
Hellanmaa

Puhelin

0505688885

Sähköposti

niko.ala-rantala@jusmara.fi

Yhteyshenkilö

Niko Ala-Rantala

Verkkosivusto

Sosiaalinen media

Scroll to Top

Yhteydenottolomake

Tarjouspyyntölomake