HR Roihu Consulting Oy

HR Roihu tuo asiakkaiden tueksi strategista näkemystä, operatiivista otetta, sekä käytäntöön asti vietyä henkilöstöhallinnon konsultointia organisaation elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. HR Roihusta saa kumppaniksi ratkaisukeskeisen ja monipuolisen ammattilaisen, jonka kanssa yhteistyötä voidaan tehdä joustavasti. HR Roihun konsultit voivat tuoda näkemystä HR-prosessien ja -työkalujen rakentamiseen ja kehittämiseen, kokemusta muutoksen johtamiseen ja integrointiprojekteihin, tai tukea organisaatiosi henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittämisessä.

HR Roihun palvelukokonaisuus räätälöidään aina asiakasorganisaation tarpeiden ja tilanteen mukaan, Roihun kanssa on mahdollista ottaa HR haltuun juuri asiakkaalle sopivalla tavalla. Kun tekemisen sisältö ja määrä vaihtelee tai organisaatiosta puuttuu HR-osaamista, voi ulkoistettu HR olla sopivin ratkaisu. Projektiapu on oiva tapa hankkia palvelua silloin, kun on olemassa yksittäinen selkeä tarve HR-ammattilaiselle. Kun tarvitaan HR-ammattilaista jakamaan ajatuksia strategisia keinoja pohdittaessa, ennen päätöksentekoa tai suuntaa ja tavoitteita hioessa, on sparraus suositeltavin tapa hankkia palvelua.

Johdonmukainen HR-työ auttaa henkilöstöä kehittymään ja sitoutumaan. Se vahvistaa myös organisaation menestymisen edellytyksiä ja luo kilpailuetua, jonka tuloksena saadaan aikaan parempaa liiketoimintaa. Kun haluat menestyä määrätietoisella henkilöstön johtamisella, roihulaiset palavat halusta auttaa!

Toimiala ja palvelut

Yhteystiedot

HR Roihu Consulting Oy

Puhelin

040 724 9985

Sähköposti

elina.harju@hrroihu.fi

Yhteyshenkilö

Elina Harju

Verkkosivusto

Sosiaalinen media

Scroll to Top

Yhteydenottolomake

Tarjouspyyntölomake