Saisiko olla maksuton rekrytointi Euroopasta
18.1.2024

Maksuton pk-yrityksille suunnattu EURES-rekrytointiohjelma tarjoaa joustavan ja helpon tavan laajentaa työntekijöiden etsintää Euroopan osaajamarkkinoille samanaikaisesti yhdessä muiden alueen pk-yritysten kanssa. Rekrytoinnit toteutetaan hyödyntäen Euroopan työnvälitysverkostoa (EURES). Ohjelmasta on tarjolla tukea myös työntekijän muuttoon, asettautumiseen ja perehdyttämiseen.

Ohjelmaan osallistuvien yritysten avoimet työpaikat julkaistaan EURES- järjestelmässä englanniksi. Hakijoille tarjotaan ohjelman toimesta tietoa Suomesta ja Etelä-Pohjanmaasta. Osaavat hakijat esikarsitaan yrityksille rekrytointia varten. Sopivan osaajan löytyessä yrityksen on mahdollista saada maksuton perehdytysohjelma, jonka puitteissa hoidetaan kuntoon myös työntekijän muuttoon liittyvät asiat sekä varmistetaan hyvä alku uudessa työssä. Työntekijän on mahdollista hakea tukea muutto- ja matkakuluihin. 

Yksinkertaisesti: 

  1. Ilmoittaudu mukaan tai kerro meille kiinnostuksestasi.
  2. Olemme sinuun yhteydessä ja vastaanotamme työpaikkailmoituksenne.
  3. Avaamme haun Euroopan laajuisena tai muutamme olemassa olevan ilmoituksen EURES-hauksi.
  4. Tarjoamme hakijoille materiaalia työstä, alueesta ja elämisestä Suomessa ja Etelä-Pohjanmaalla.
  5. Esikarsimme hakijat ja rekrytoinnin tapahtuessa autamme maahantulossa sekä alkuvaiheen perehdytyksessä.

Ilmoittaudu mukaan tai ilmoita kiinnostuksesta!

Ilmoita kiinnostuksestasi niin kerromme lisää. Rekrytoinnin laajentaminen EURES-hauksi ei edellytä työnantajalta lisätyötä vaan rekrytointi voidaan hoitaa jo olemassa olevalla työpaikkailmoituksella.

Ilmoittaudu

Lisätietoja https://www.euresep.fi/

Eteläpohjalaisille pk-yrityksille tarjolla mahdollisuus rekrytoida osaajia Euroopasta | Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten (sttinfo.fi)

Artikkeli Saisiko olla maksuton rekrytointi Euroopasta julkaistiin ensimmäisen kerran Invest Lapua.

Katso alkuperäinen artikkeli.
Tekijä: Jouko Vuolle

Scroll to Top

Tarjouspyyntölomake

Yhteydenottolomake