Omistajanvaihdosten myytinmurtajat: päätä milloin myyt, aamupalatapahtuma 27.10.!
20.9.2023

Omistajanvaihdosten myytinmurtajat: päätä milloin myyt!

Aika:                   Perjantaina 27.10.2023 klo (7.30) 8.00 – 10.00
Paikka:               Hotelli Simpsiönkullas, Yläkalliontaival 12, Lapua

Tilaisuuden alussa klo 7.30 on tarjolla aamupalaa, joten ilmoittauduthan mahdollisimman ajoissa tarjoilumäärän varmistamiseksi.

Ohjelma (alkaen klo 8):

Tilaisuuden avaus Lapua Invest Oy Jouko Vuolle, Matti-Pekka Dahlgren

Myytit:

“En myy vielä! Kyllä minulla on aikaa. Omistajanvaihdos ei ole vielä ajankohtainen. Yrityksessäni ei ole mitään myytävää”
Saatat yrittäjänä sanoa itsellesi, että vielä ei ole aika luopua. Minulla on hyvin aikaa myydä. Omistajanvaihdos ei ole ajankohtainen asia, johon minun kannattaisi käyttää energiaani…

.. Vaikka siis yrittäjänä ajattelisit, että vielä ei ole aika myydä, silti sinun kannattaa ennakoida ja valmistautua omistajanvaihdokseen hyvissä ajoin. Henkinen päätös omistajanvaihdoksesta kannattaa tehdä nyt.

Omistajanvaihdokseen liittyviä myyttejä murtamassa omistajanvaihdosasiantuntija Jorma Ranta Etelä-Pohjanmaan Yrittäjistä sekä Sari Koskela Suomen Yrityskaupat Oy:stä.

Tilaisuudessa ei käydä asioita power point esitysten tukemana vaan yhdessä keskustellen sen tiedon pohjalta, jota käytännön omistajanvaihdostyössä on kertynyt. Asiakkaan palaute kertoo kaiken: ”Keskustelu toi paljon uusia näkökulmia oman yritykseni myyntiin”

Käytännön esimerkin yrityskaupasta tuo tilaisuuteen Jaakko Hantula, Jaakon Kone- ja Pihatyöt Oy:stä, joka juuri on laajentanut toimintaansa ostamalla Kiinteistöässät Oy:n liiketoiminnan.

Ilmoittautuminen tästä linkistä tai info@investlapua.fi

Artikkeli Omistajanvaihdosten myytinmurtajat: päätä milloin myyt, aamupalatapahtuma 27.10.! julkaistiin ensimmäisen kerran Invest Lapua.

Katso alkuperäinen artikkeli.
Tekijä: Jouko Vuolle

Scroll to Top

Tarjouspyyntölomake

Yhteydenottolomake