Lapuan Ohjaamon palvelut työnantajille
23.8.2023

Ohjaamo

Ohjaamo on kaikkien alle 30-vuotiaiden matalan kynnyksen monialainen palvelupiste. Ohjaamo tarjoaa tietoa, neuvontaa, ohjausta sekä palveluja. Se on alusta, jolta julkinen, yksityinen ja kolmas sektori tarjoavat yhdessä monialaisesti palveluita työllistymiseen, koulutukseen, elämänhallintaan ja hyvinvointiin liittyen.

Lapuan Ohjaamo tarjoaa yrityksille yksilöllistä ja paikallista  tukea, neuvontaa ja ohjausta nuorten palkkaukseen liittyvissä asioissa sekä työnantajalle suunnattujen etuuksien hakemiseksi. Ohjaamossa tehdään tiivistä yhteistyötä Etelä-Pohjanmaan Te-palveluiden kanssa. Haluamme tarjota alueen yrityksille tukea myös  työllistymisen ja työkyvyn haasteisiin liittyvien tekijöiden ja tilanteiden tunnistamiseen ja haasteiden ratkomiseksi.

Te-palveluiden työllisyystilaston mukaan Lapualla on alle 30-vuotiaita työnhakijoita 160 nuorta. (Te-palvelut 6/2023). Ohjaamon toiminnan tarkoituksena on sujuvoittaaa nuorten siirtymiä työhön ja koulutukseen tai muuhun toimintaan. Lapuan Ohjaamossa kehitetään ja toivotaan lisääntyvää yhteistyötä paikallisten yritysten, järjestöjen ja yhteistyötahojen kanssa. Kehittäisimme mielellämme yhteistyötä paikallisten tarpeiden mukaiseksi ja toivommekin yhteydenottoja, kehitysideoita sekä tietoa yritysten rekrytointitarpeista matalalla kynnyksellä.

Lapuan Ohjaamo

Asemakatu 8, 62100 Lapua

Ohjaamoasiantuntija Petra 044 4384 568 petra.kyronlahti@lapua.fi

Ohjaamokoordinaattori Satu 044 4384564

Artikkeli Lapuan Ohjaamon palvelut työnantajille julkaistiin ensimmäisen kerran Invest Lapua.

Katso alkuperäinen artikkeli.
Tekijä: Jouko Vuolle

Scroll to Top

Tarjouspyyntölomake

Yhteydenottolomake