Uutta kasvua kohti Härmänmaalla

Hanke auttaa kriisiaikana

 

Uutta kasvua kohti Härmänmaalla-hanke päättyi heinäkuussa 2021. Hankkeelle saatiin jatkoa, ja nykyinen UUKA II-hanke jatkaa siitä, mihin edellisessä jäätiin. Jatkohanke jatkuu vuoden 2022 syksyyn saakka. Hankkeen avulla paikallisia yrityksiä autetaan hakemaan erilaisia julkisia avustuksia ja muita tukia. Hankkeen projektipäällikkö auttaa yrityksiä myös markkinoinnin, liiketoiminnan kehittämisen sekä muiden tarpeiden kanssa.

Yrityksiä autetaan konkreettisesti myös mm. sparrauksen, työpajojen ja koulutusten avulla. Lisäksi yrityksiä ohjataan tarvittaessa ELY-keskuksen ja elinkeinoyhtiöiden tai muiden viranomaisten ohjaukseen. UUKA-hankkeen myötä voit saada neuvontaa eri rahoitusmuodoista ja mahdollisista tuista. UUKA-hanke kouluttaa ja neuvoo yrityksiä sähköisen markkinoinnin, verkkokauppojen sekä muun sähköisen liiketoiminnan kanssa. Painopisteenä on oheisen toiminnan lisäksi yhteistyön kehittäminen alueella.

Hankkeen aikana valtion myöntämistä tuista, rahoituksista sekä muista kriisi-instrumenteista tiedotetaan alueen yrittäjiä, yrittäjäjärjestöjä sekä kuntalaisia. UUKA-hankkeen aikana yrittäjät voivat varata aikaa mm. puhelinpalaveriin tai kahdenkeskisiin luottamuksellisiin keskusteluihin. Tarvittaessa palaverit järjestetään etänä.

Kysy lisätietoja projektipäällikkö Eetu Puntalalta.

Lataa täältä PDF UUKA II-hankkeen vaikutuksista Härmänmaan elinkeinoelämään.

UUKA II -hanketta rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto, Invest Lapua Oy ja Kauhavan kaupunki.

Strongly connected Lapua Kauhava