Hanketoiminta

Hanketoiminta tukee yrityksiä

Lapualla ja Kauhavalla on virkeää hanketoimintaa, joiden tehtävänä on auttaa paikallisia yrityksiä ja yhteisöjä kehittymään. Yrityskehä-sivuston kautta voit saada yhteyden hankkeiden asiantuntijoihin, Eetu Puntalaan sekä Pasi Mäenpäähän.

Eetu Puntala johtaa Uutta Kasvua Kohti Härmänmaalla-hanketta, jonka tarkoituksena on auttaa yrityksiä selviämään COVID-19 kriisistä sekä kehittämään omaa toimintaa nykyisestään. UUKA-hankkeen myötä yritykset voivat saada apua mm. investointiavustuksiin ja kehittämisavustuksiin sekä saada maksutonta apua yrityksen liiketoiminnan ja markkinoinnin arviointiin sekä kehitysehdotuksiin.

Lapuan ja Kauhavan alueella on aloitettu kesäkuussa 2020 uusi hanke (Uutta kasvua kohti Härmänmaalla – UUKA), jonka avulla pyritään vähentämään COVID-19-epidemian vaikutuksia paikalliseen elinkeinoelämään. Yrityksiä autetaan mm. sparrauksen, työpajojen ja koulutusten avulla. Lisäksi yrityksiä ohjataan tarvittaessa ELY-keskuksen ja elinkeinoyhtiöiden ohjaukseen. Mikäli yrityksesi tarvitsee apua markkinoinnissa ja viestinnässä, myynnissä tai uusissa avauksissa ota yhteyttä projektipäällikkö Eetu Puntalaan. Katsotaan yhdessä mitä voimme tehdä epidemian vaikutusten vähentämiseksi!

UUKA-hanketta rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto.