Härmänmaan verkostot

Yritysverkostot Härmänmaalla

Härmänmaan verkostot ovat tiiviitä, ja alueellista yhteistyötä tehdään verkostojen välityksellä. Uusiakin yrityksiä ja yrittäjiä mielellään otetaan mukaan toimintaan, jotta alueen vientiä ja työllisyystilannetta saadaan kehitettyä.

Kauhavan ja Lapuan välinen yhteistyö vahvistaa alueen teollisuutta sekä tuo alueelle lisää työpaikkoja ja sitä kautta hyvinvointia. Paikalliset yrittäjäjärjestöt, toimikunnat sekä kaupunkien omat toimielimet ovat tiiviisti mukana luomassa parempaa Härmänmaata.

Tiiviillä yritysverkostolla halutaan myös turvata alueen vientiä sopimalla suurempia sopimuksia alihankinnan, tuotannon ja valmistuksen suhteen. Yrityskehän, alueellisten elinkeinotoimien tai Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin kautta voimme järjestää verkostoitumistapahtumia tai kohtaamisia yritysten ja yrittäjien välillä.

Alueella toimivia verkostoja:

https://www.yrittajat.fi/etela-pohjanmaan-yrittajat/lapuan-yrittajat

https://www.yrittajat.fi/etela-pohjanmaan-yrittajat/kortesjarven-yrittajat

https://www.yrittajat.fi/etela-pohjanmaan-yrittajat/kauhavan-yrittajat

https://www.yrittajat.fi/etela-pohjanmaan-yrittajat/yliharman-yrittajat

https://www.yrittajat.fi/etela-pohjanmaan-yrittajat/alaharman-yrittajat/a/alaharman-yrittajat-0

Voit hyödyntää myös sosiaalisen median kanavaa LinkedIniä verkostoitumiseen. Sen kautta on vaivatonta muodostaa oma tiivis ammattilaisverkosto, jonka kanssa voi tehdä yhteistyötä ja tuoda omia ajatuksiaan ilmi. Härmänmaan verkostot ovat usein pienverkostoja, jotka koostuvat muutamasta yrittäjästä. Voit kartoittaa näitä mahdollisuuksia Kauppakamarin kautta tai Yrityskehän asiantuntijoiden avulla.

Täältä pääset Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin sivuille.

Etsi Lapuan ja Kauhavan kauppakamarijäsenet tästä linkistä.

Kysy lisätietoja täältä!

Strongly connected Lapua Kauhava