UUKA-hanke

UUKA-hanke Lapuan ja Kauhavan alueella

Lapuan ja Kauhavan alueella on aloitettu kesäkuussa 2020 uusi hanke (Uutta kasvua kohti Härmänmaalla – UUKA), jonka avulla pyritään vähentämään COVID-19-epidemian vaikutuksia paikalliseen elinkeinoelämään. Yrityksiä autetaan mm. sparrauksen, työpajojen ja koulutusten avulla. Lisäksi yrityksiä ohjataan tarvittaessa ELY-keskuksen ja elinkeinoyhtiöiden ohjaukseen.

Mikäli yrityksesi tarvitsee apua markkinoinnissa ja viestinnässä, myynnissä tai uusissa avauksissa ota yhteyttä projektipäällikkö Eetu Puntalaan. Katsotaan yhdessä mitä voimme tehdä epidemian vaikutusten vähentämiseksi!

Tietoa kustannustuesta täällä

UUKA-hankkeen palvelut yrittäjille

Ketään ei jätetä yksin epidemian aikana kärsimään, vaan yhdessä tehdään ja yhdessä tästä selviämme. Sopimalla projektipäällikön kanssa tapaamisen, voi yrityksesi saada arvokasta neuvoa ja apua uusiin avauksiin ja markkinointiin. Yritykset voivat ottaa yhteyttä projektipäällikkön yritystukien, koronatukien ja muiden avustusten tiimoilta.

Mikäli tuntuu, että yrittäminen on raskasta ja kaipaat henkistä tukea, sitä saa myös projektipäälliköltä. Haluamme hankkeen aikana pitää huolta yrittäjien jaksamisesta ja hyvinvoinnista. Kysy lisää!

Hanketta rahoittaa Etelä-Pohjanmaan Liitto.

Eetu Puntala
p. 0449794260
eetu.puntala@yrityskeha.fi

Allaolevasta Book Appointment-painikkeesta voit varata ajan jossa voimme yhdessä keskustella yrityksesi tilanteesta, uusista avauksista sekä tukimuodoista. Seuraa kalenterin ohjeita, niin saat ajan varattua. Tarvittaessa voit soittaa projektipäällikkö Puntalalle. Kaikki tiedot ja keskustelut ovat luottamuksellisia.

Book an appointment with Personnel Calendar using SetMore

Strongly connected Lapua Kauhava
invest lapua
invest kauhava